POPULAIR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 246 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Populair. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 20:38 2 uur moet wachten
18 sep 2022 om 19:38 Super lekker en was goed gebakken
18 sep 2022 om 15:02 Wij hebben eten besteld die wij na een paar uur pas wouden ontvangen. Ze hebben hier mooi mee rekening gehouden en het eten was ook lekker en vriendelijke bezorger!
17 sep 2022 om 19:52 Erg lang moeten wachten dus eten bij levering koud en niet lekker!
15 sep 2022 om 23:25 Dit was een van de lekkerste eten die ik gegeten heb. en een van de liefste bezorger. ook het eten kwam goed op tijd en het eten was heel goedkoop en warm. meneer aan de telefoon was heel vriendelijk vanaf nu ga ik alleen van hier bestellen
15 sep 2022 om 1:10 Snel geleverd alles warm en alles lekker en zo blij dat deze zaak tot 1:00 open blijft ik kom terug van werk om 12:00 en kan nergens iets eten kopen, hopelijk blijft het zo
14 sep 2022 om 22:42 Pizza is zeker 100sterren waard heel lekker groetjes Kim
14 sep 2022 om 0:38 Frieten plat veel te laat geleverd zaken gekregen dat ik niet besteld heb
11 sep 2022 om 19:49 Ajuinringen gekregen ipv calamares. Jammer want de rest was wel in orde.
11 sep 2022 om 10:12 Pizza's waren goed, maar de bezorging liet langer op zich wachten dan gezegd. Geen probleem met wachten, maar graag niet 20 minuten later dan verwacht.
17 jul 2022 om 22:07 Nog altijd mijn favoriet
10 jul 2022 om 21:44 Heerlijke vlees, broodjes doner besteld en iedereen vond het lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!